Био-активация, ръчна пластика на лице

Био-Активация на лице - дълбоко-тъканен, скулптуриращ масаж на лице с остеопатически техники.
 
Видими резултати още след първата процедура!
 
Цялостно възстановяване на лицевия фундамент. 
  • Включва остеопатически техники за освобождаване на блокажи на лицевия череп, което възстановява естественото движение в черепа. Методиката е мека и лека без дискомфорт при приложението й.  Отстранява асиметрия в лицето, което не може да се постигне с други естетични техники. 
  • Чрез остеопатически техники освобождаваме фасциални блокажи благодарение, на което лифитинга е видим още при първата процедура. 
  • Букален масаж - масажна техника работеща върху мускулите на лицето. Мускулти се вкарват в тонус, възстановява се обема им и овала на лицето придобива младежки вид. 
Процедурата е изключително добра алтернатива на пластичната хирургия и дерматологичните интервенции. Замества ефекта на филъри, ботокс, дермоконци и хирургичен лифтинг. Естествено възстановява и съхранява младостта, красотата и здравето. Активира се фундамента на лицето, състоящ се от лицевите кости, мускули, фасция, мастна и съединителна тъкан.
 
МЕТОДИКАТА НА СКУЛПТОРНИЯТ МАСАЖ позволява дълбочинна работа върху мускулите без специални инструменти или продукти, с помощта само на ръцете. За дълготраен и пълен резултат са необходими от 4 до 10 процедури, приложени веднъж седмично.
Как е възможно една ръчна програма да замести скъпи и сложни пластични операции и дерматологични интервенции?
Мускулите на лицето са различни от тези на тялото, тъй като от едната страна са захванати за кост (черепа), а от другата страна за кожата на лицето. За това и мимическите съкращения на лицевите мускулите оказват изключително голямо влияние върху кожата, контура, бръчките и цялостното излъчване.
Как стареят мускулите на лицето?
В нормално, младо състояние мускулните влакна са тонизирани и в изпънато състояние. Те се съкращават за съответната мимика и отново се изпъват, но с годините еластичността намалява и след мимическо съкращение мускулът започва да не се разтяга напълно и кожата, която той държи опъната започва да се отпуска на съответните места. Пластичната хирургия отстранява оперативно отпуснатата (излишната) кожа, за да може останалата отново да се опъне върху мускула и фундамента на лицето. При тази операция обаче не се повлиява и подобрява състоянието на мускулатурата и надлежащите тъкани и кожа, напротив възможно е да се появят травми и промяна в сетивността на кожата.
При дерматологичните интервенции напр. БОТОКС се повлиява мускулатурата, като мускулът се парализира в разтегнато състояние, което обтяга надлежащата кожа. НО тогава се спира, намалява съкращаването на мускула, което води до намаляване храненето на кожата, което води до забавяне на физиологичните процеси.
Био Активацията на лице възстановява обемът, тонусът и еластичността на мускулите на лицето. Лицевият контур се повдига и лифтирането е незабавно. Това води до цялостно оживяване на кожата, повишено хранене, лимфооток, подобрено кръвоснабдяване и хранене на всички тъкани. Обтегнатите мускули успешно изпъват кожата на лицето, повдигат контура, бръчките изчезват и намаляват. Допълнителни ползи от процедурата са изчистване на физически и емоционални блокажи, освобождаване на енергийни затлачвания и застои, цялостно регулиране на организма и балансиране на хормонално ниво, подобрено самочувствие, възстановяване на младежкото излъчване.
Процедурата се състои от 4 етапа, в процеса на които клиентът изпитва различни усещания от поносима болка до наслаждение и блаженство.
 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram