Дълбока Осцилация – лифтинг на лице

Каква представлява DEEP OSCILLATION®? DEEP OSCILLATION®, разработена от Physiomed Elektromedizin в Германия е международно патентован терапевтичен метод, който използва силата на пулсиращото, елетростатично привличане и триене, за да провокира осцилация, която действа в дълбоките тъкани на тялото от епидермиса на долу през съединителните и мастните слоеве, мускулите и костите. Hernandez Tapanes Hernandez (2010) са успели да докажат чрез диагностичен ултразвук проникването на трептенията до 8 - 10 см дълбочина.

Не хирургическа терапия - Не хирургически лифтинг на лице - DEEP OSCILLATION® има ефекта на стягане на кожата, уплътняване, лифтиране, увеличаване на еластичността, пластичността и метаболитнити процеси в кожата. С DEEP OSCILLATION® лицевата мускулатура се стимулира и релаксира благодарение на дълбоката вибрация индуцирана от DEEP OSCILLATION® Тя тренира лицевите мускули, поддържа ги тонизирани и оформя младежки обем на лицето. Стимулира производството на колаген и еластин и клетъчната регенерация, като активира и извънклетъчната матрица като възвръща свежия и младежки вид на лицето. Анти-еодема и анти фиброзното действие Анти-оточното, дрениращо и анти-фиброзно действие осигуряват гладък, еластичен и без бръчки външен вид.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram