Дълбока Осцилация тъмни кръгове и торбички около очите

DEEP OSCILLATION®, разработена от Physiomed Elektromedizin в Германия е международно патентован терапевтичен метод, който използва силата на пулсиращото, елетростатично трептене, за да задейства физиологичните процеси в тъканите от епидермиса на долу през съединителните и мастните слоеве, мускулите и костите. Доказано е чрез ултразвук проникването на трептенията до 8 - 10 см дълбочина.

Ефективността на DEEP OSCILLATION® за торбички и тъмни кръгове около очите. Ефективността при не инвазивните методи за премахване на торбичките и тъмните кръгове около очите беше много ограничена в миналото. Въпреки това, има огромно търсене и високи очаквания от засегнатите клиенти. Разработената от DEEP OSCILLATION® терапията е с видими положителни ефекти върху кожната тъкан, в тези специфични зони. В клинични проучвания, проведени неотдавна във Франция от GREDECO Dermatology & Cosmetology Research & Evaluation Group под ръководството на д-р Силвий Боишник (Дерматолог) на DEEP OSCILLATION® бяха доказани предимствата и ефективността за тези показатели - тъмни кръгове и торбички около очите. Торбичките намаляват, като се отдренира задържаната лимфа и течности, стяга съединителната тъкан и зоната около очите става гладка и младежко свежа. Противовъзпалителния и дрениращ ефект е също с доказани клинични ефекти.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram