LPG®

LPG ЛИПОМАСАЖ

Липомасажът оптимизира Липолизата.

Каква е тайната на Липомасажа?

Безпрецедентната способност да повишава адипозния метаболизъм (метаболизма на мастните клетки).

LPG засилва Липолизата (разграждането на мазнини). Доказват още, че главите , чрез които се извършват процедурите, ефективно третират упоритите, устойчиви на диети и тренировки мастни натрупвания.

LPG  възстановява по естествен път освобождаването от мазнините.

Липомасажа като естествена техника, която стимулира тялото в достигането на оптималното му състояние. Всички тела са подвластни на Липолизата, но в зависимост от индивидуалните характеристики тя може да е повече или по-малко ефективна, като също така е различна за различните части на тялото.

Технологията Ендермология се прилага с помоща на апарат LPG Cellu IP6 , който обработва структурите на кожата с комбинация от всмукване и разтриване. Този процес, чрез специални моторизирани ролери, пренамества съединителната тъкан на кожата, стимулира кръвното и лимфното обръщение. Улеснява пречистването от токсините, отключвайки нормалния процес за изхвърляне на излишни мазнини, повишава синтеза на колаген и еластин в кожата.

Сеансите подобряват тургура на кожата, правят я по-еластична, елиминират токсините и отоците.Ендермология помага на организма сам да привикне към разграждане на излишните мазнини и токсини, LPG Технологията е безвредна, тя стимулира клетките в тялото. Натрупаните мазнини се трансформират в мастно-киселинни молекули, пропускани през мастните стени като през филтър и усвоявани от тялото. Веднъж приел мазнината чрез адипозитите метаболизмът , я изгаря.

Процедурата е приятна и отпускаща за клиента, кожата е максимално защитена. Кожата е обновена и по-стегната.

За оптимален ефект е необходимо изграждане на индивидуална програма за честотата на приложение на процедурата, както и комбинирането й с други процедури подпомагащи по-бързи и видими резултати. По тези причини сме изготвили различни пакетни цени на процедурите.

ЦЕНИ

Една процедура                           45 лв.

Пакет 10 процедури                                          280 лв.

Пакет 15 процедури                                           375 лв.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram