SPM Weyergans® лифтинг на лице

Различните видове масаж са чудесен начин за грижа за лицето. Най-ефективен, дори при първи признаци на стареене е този масаж, който повлиява на по-дълбоките слоеве на кожата. Точно такъв е SPM масажът на лице.

SPM масажът е с дълбоко въздействие и ефективността му се равнява на пет процедури ръчен масаж. Многофункционалният и ефективен апарат за SPM масаж на немската фирма Weyergans High Care е световно признат и използван от години. Той притежава стъклени накрайници с различни диаметри, за третиране на лице, шия и деколте. По време на процедурата се подобрява движението на лимфата, укрепват кръвоносните съдове, повишава се метаболизма на мазнини в клетките, чрез което се въздейства върху двойната брадичка, подобрява се контура на лицето. Чрез SPM масажа се засилва ефектът на прилаганите козметични продукти. С негова помощ може да се омекотят и изгладят белези (стрии и цикатрикси). 
В зависимост от силата на вакуума, SPM ® може да действа в дълбочина на тъканите. Не само всички слоеве на кожата, но и подкожна мастна тъкан са оптимално кръвоснабдени. Това го прави ефективен и за терапии на тялото, при локални мастни натрупвания, нарушена лимфна циркулация, отпусната кожа и целулит.

ЦЕНИ

Лифтинг лице, деколте
Демо процедура50 мин.40 лв.
Цена на една процедура50 мин.65 лв.
Пакет от 5 процедури50 мин.225 лв.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram